Zwembaden - Intro

Beslissen om een zwembad te laten aanleggen betekent een investering op lange termijn. Daarom is het zeer belangrijk dat u de juiste beslissing neemt bij het kiezen van een zwembad, zowel qua techniek als qua esthetiek. Bij Desjoyaux kiest u voor expertise, innovatie en een uniek concept.

Maak een afspraak

De perfecte liner voor uw zwembad

De perfecte liner voor uw zwembad

Alle Desjoyaux zwembaden beschikken over een liner van zeer hoge kwaliteit. Deze liner is verkrijgbaar in verschillende kleuren en garandeert de dichtheid van het zwembad. De liner wordt met een speciaal profiel aan de zwembadstructuur bevestigd en kan eenvoudig worden vervangen zonder ingrepen aan de boordsteen of het zwembad zelf. Bovendien zijn alle kleuren mogelijk.

Maak een afspraak voor meer informatie

Een boordsteen naar uw smaak

Een boordsteen naar uw smaak

Bij Desjoyaux worden de boordstenen gefabriceerd van kunststeen en zo ontworpen dat ze perfect passen bij het zwembad en de gekozen tegels. Ons ruim aanbod boordstenen laat u toe om uw zwembad volledig te personaliseren. U hebt keuze uit diverse soorten natuurstenen zoals graniet, bassalt, blauwsteen enzoverder. 

Maak een afspraak voor meer informatie

Stevigheid met een permanent actieve bekisting

Stevigheid met een permanent actieve bekisting

De permanent actieve bekisting met kunststofwanden biedt een groot aantal voordelen. De schotwerkstructuur zorgt voor een snelle en degelijke constructie en laat u bovendien alle vrijheid qua gewenste vorm van het zwembad.

Dit gepatenteerde concept van Desjoyaux bestaat reeds sinds 1978 en heeft over de jaren heen zijn degelijkheid al meermaals bewezen. We geven u de voornaamste voordelen op een rijtje:

  • Zelfdragende structuur in gestort beton
  • Alle vormen en maten mogelijk
  • Milieuvriendelijk en niet vatbaar voor rotting
  • Bestand tegen vorst en bodembewegingen
  • Superstevige combinatie van polyprop schotten met gewapend beton
  • 10 jaar garantie op fabricage en installatie
Maak een afspraak voor meer informatie

Een helder zwembad met het Desjoyaux filtersysteem

Een helder zwembad met het Desjoyaux filtersysteem

De unieke, ingebouwde filterunit van Desjoyaux is snel te installeren, voordelig, efficiënt en betrouwbaar. Het gepatenteerde Desjoyaux filtersysteem is geïnspireerd op buitenboordmotoren op boten en bevat geen leidingen, waardoor ingraven van leidingen (wat duur en arbeidsintensief is) niet langer nodig is. Naast de besparing in tijd en geld, wordt ook het risico op lekken hierdoor vermeden. 

Het filterpaneel wordt naadloos geïntegreerd in de zwembadstructuur en valt niet op door zijn op de boordstenen afgestemde kleur. Het is ook perfect mogelijk om uw filterunit te integreren in uw zwembadtrap. 

Deze filterunit is betrouwbaar, praktisch, eenvoudig te onderhouden en is bovendien verkrijgbaar in een groot aantal varianten. Afhankelijk van de modellen kan u kiezen voor de opties jetstream, verwarming en andere specifieke opties die zijn afgestemd op uw comfort en welzijn. Dit is de oplossing bij uitstek indien u uw bestaand zwembad (ook van andere merken) wenst te renoveren en opwaarderen met een performante filterunit.

Maak een afspraak voor meer informatie

Een revolutionaire oplossing voor de herstelling van uw zwembad

Bij Desjoyaux installeren we niet enkel nieuwe zwembaden, maar staan we ook in voor de renovatie van oudere zwembaden. De drie belangrijkste aspecten van die renovatie vindt u hieronder kort uitgelegd. Voor uitgebreidere informatie kan u uiteraard altijd bij ons terecht. 

Voor

Een lekdicht linerzwembad

Een lekdicht linerzwembad

Indien u uw zwembad wenst te renoveren, kunnen wij een gewapende liner op maat leveren die ter plaatse wordt vastgemaakt. Wij garanderen zo een perfecte afwerking en verzekeren dat uw zwembad vanaf dan lekdicht is. U zal opnieuw met volle teugen van uw zwembad kunnen genieten.

Stevigheid dankzij gewapende bekleding

Stevigheid dankzij gewapende bekleding

Bij de restauratie van uw zwembad wil u natuurlijk stevigheid. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor onze zelfdragende structuur uit polypropyleen. Uw zwembad zal bestand zijn tegen vorst, rotting en bodemverschuivingen. Geen zorgen meer dus. 

Na

Onze filterunit voor elk zwembad

Onze filterunit voor elk zwembad

Het grote voordeel van het filterconcept van Desjoyaux is dat het op elk soort zwembad kan worden geïnstalleerd. We verwijderen het oude filtersysteem en plaatsen gewapende bekleding om het zwembad waterdicht te maken. Met zo’n nieuwe filter is uw zwembad niet enkel gerestaureerd, maar is het zo goed als nieuw. 

Kom gratis zwemmen
in ons demobad!

Contacteer ons voor een afspraak